Ευκαιρίες Απασχόλησης

Το ΙΕΝΕ Ζητά Ερευνητή-Αναλυτή σε Θέματα Αγορών

Ημ/νία δημοσίευσης: Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

Στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης που παρέχει στα μέλη του αλλά και του μελετητικού του έργου το ΙΕΝΕ επιθυμεί να προσλάβει έναν ερευνητή πλήρους απασχόλησης ο οποίος θα ενταχθεί στην επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου ( Ημερομηνία έναρξης: 10 Νοεμβρίου 2017). Ο νέος ερευνητής θα κληθεί να βοηθήσει στην ετοιμασία εβδομαδιαίων αναλύσεων, κλαδικών μελετών καθώς και στην σύνταξη προτάσεων.

Η θέση αναφέρεται στο βαθμό «Βοηθός Ερευνητή» ( Research Assistant) και είναι αμειβόμενη και διαθέσιμη από 10 Νοεμβρίου 2017 και για έξι (6) έως δώδεκα (12) μήνες με καθημερινή παρουσία στο γραφείο.

Απαιτούμενα προσόντα:

· Απόφοιτοι ή Τελειόφοιτοι μεταπτυχιακού προγράμματος Ελληνικού ή ξένου ΑΕΙ με αντικείμενο την ενέργεια και τις διάφορες εκφάνσεις της (δηλ. ανάλυση αγορών, ζήτηση-προσφορά, τεχνολογίες πετρελαίου, φυσικού αερίου, ΑΠΕ, ενεργειακή αποδοτικότητα, οικονομικά, νομικά και ρυθμιστικά θέματα)
· Άριστη γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής Γλώσσας (γραπτή και προφορική)
· Καλή γνώση και ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην ΕΕ
· Άριστη γνώση Η/Υ και άνεση στη χρήση του διαδικτύου
· Καλή επικοινωνία, επιμέλεια και ανεπτυγμένη ικανότητα ομαδικής εργασίας

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων : έως 20 Οκτωβρίου 2017

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/νες να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μια σύντομη επιστολή που να εξηγεί για ποιους λόγους ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θέση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση secretariat@ iene. gr, αναγράφοντας απαραίτητα τον κωδικό θέσης Βοηθός Ερευνητής ( RA2017).

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2019 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron