Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

«Κύμα» Εγγραφών Νέων Εταιρικών Μελών στο ΙΕΝΕ

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Μία σειρά από μεγάλες εταιρείες του χώρου της ενέργειας αλλά και ευρύτερα έχουν, κατά τους τελευταίους μήνες, εγγραφεί ως εταιρικά μέλη του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ). Στις δέκα – συνολικά - αυτές εταιρείες περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τόσο εγχώριες αλλά και διεθνείς ενεργειακές επιχειρήσεις, μεγάλες συμβουλευτικές και τεχνικές επιχειρήσεις με παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και δραστήριοι φορείς του εγχώριου ενεργειακού κλάδου.

Αναλυτικότερα, τα δέκα (10) νέα εταιρικά μέλη του ΙΕΝΕ έχουν ως εξής:

- η Ελληνική Διαχειριστική Εταιρία Υδρογονανθράκων Α.Ε ( ΕΔΕΥ Α.Ε) (www.greekhydrocarbons.gr) , που είναι η κατά νόμον επιφορτισμένη δημόσια Αρχή για τη διεξαγωγή και επίβλεψη των διαγωνισμών έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων στην ελληνική επικράτεια, καθώς και για την παρακολούθηση της εκτέλεσης των συνακόλουθων παραχωρήσεων.

- η PWC (PricewaterhouseCoopers) ( www.pwc.com ) , μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών λογιστικής, τήρησης βιβλίων και ελέγχου και παροχής φορολογικών συμβουλών, που δραστηριοποιείται και στη χώρα μας.

- η C&M Engineering (www.cmengineering.gr), μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών Συμβούλου Διοίκησης Έργων, Εκπόνησης Μελετών και Διοίκησης Κατασκευών στον τομέα της ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

- η ΔΕΗ Ανανεώσιμες (www.ppcr.gr), κατά 100% θυγατρική της ΔΕΗ Α. Ε. και η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται σε όλες τις μορφές ΑΠΕ.

- η EREN Ελλάς (www.eren.gr), που δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκών και αιολικών έργων στην Ελλάδα.

- M&M Gas (www.moh.gr), η κοινή εταιρεία του ομίλου Μυτιληναίος και της Motor Oil Hellas που δραστηριοποιείται στον κλάδο του φυσικού αερίου και η μοναδική ανεξάρτητη εταιρεία με δραστηριότητα εισαγωγής υγροποιημένου φυσικού αερίου ( LNG), πέρα από τη ΔΕΠΑ, στην Ελλάδα.

- η Cenergy Holdings ( www.cenergyholdings.com ), εισηγμένη στο Χρηματιστήριο των Βρυξελλών, με εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε κλάδουςπου αναμένεται να έχουν σημαντική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια με κύριο τον κλάδο της μεταφοράς ενέργειας(Σωληνουργεία Κορίνθου, Όμιλος Cablel® Ελληνικά Καλώδια).

- η ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. ( www.edathess.gr), η οποία έχει το ρόλο της άσκησης των δραστηριοτήτων του Διαχειριστού Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου εντός των γεωγραφικών περιοχών του Νομού Θεσσαλονίκης και περιφέρειας Θεσσαλίας.

- η MAS S. A. ( http://mas.gr), μία αναγνωρισμένη, για το έργο της, εταιρεία στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού και της τεχνικής υποστήριξης στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

και

- η «Ενεργειακή ΑΕ» Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (www.readsa.gr) .

Η είσοδος των ανωτέρω εταιρειών στις τάξεις των μελών του ΙΕΝΕ έρχεται αφ’ ενός μεν να ενισχύσει το έργο του Ινστιτούτου, δημιουργώντας προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης, και αφ’ ετέρου αποτελεί επιβεβαίωση του ιδιαίτερου ρόλου του ΙΕΝΕ στο χώρο της ΝΑ Ευρώπης, καθώς και των υψηλής στάθμης υπηρεσιών που προσφέρει στα μέλη του και στο κοινωνικό σύνολο.

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2018 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron