Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

ΙΕΝΕ: 27η Γενική Συνέλευση Εταίρων – Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Η 27η Γενική Συνέλευση των Εταίρων του Ινστιτούτου Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ), πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 6 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο Electra Palace, στην Αθήνα.

Αφού διαπιστώθηκε η ύπαρξη απαρτίας, ο πρόεδρος του ΙΕΝΕ κ. Γιάννης Χατζηβασιλειάδης καλωσόρισε τους εταίρους στην πρώτη αυτή Γενική Συνέλευση του 2018 και τους ευχήθηκε αίσιο και αποδοτικό το νέο έτος. Ακολούθως, ο Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Κωστής Σταμπολής παρουσίασε την Έκθεση Πεπραγμένων του ΙΕΝΕ για το 2017 καθώς και τον οικονομικό απολογισμό (βλ. Σημείωση).

Κατά την παρουσίαση των πεπραγμένων του Ινστιτούτου, ο Εκτελεστικός Διευθυντής έκανε εκτενή αναφορά στο μελετητικό έργο, την τακτική ενημέρωση των μελών και τη σειρά εκδηλώσεων που οργανώθηκαν σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίες συνολικά ανήλθαν σε 14.

Ακολούθως, συζητήθηκε η πρόταση της Διοικούσας Επιτροπής για τη Νέα Στρατηγική του Ινστιτούτου εν όψει των αυξανόμενων προκλήσεων που αυτό αντιμετωπίζει στην γενικότερη τρέχουσα οικονομική και κοινωνική συγκυρία. Διατυπώθηκαν παρατηρήσεις και έγιναν σχόλια από τους παριστάμενους εταίρους, ενώ συμφωνήθηκε όπως η «Στρατηγική» συζητηθεί εκ νέου και εγκριθεί σε τελική μορφή μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Τέλος, οι εταίροι του ΙΕΝΕ ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες που έχει προγραμματίσει το Ινστιτούτο για το 2018.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΕΝΕ με τη συμμετοχή των εταίρων και πολλών μελών, συνεργατών και φίλων του Ινστιτούτου.

Σημείωση: Το πλήρες κείμενο θα αναρτηθεί σύντομα στο site του Ινστιτούτου.


Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2018 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron