Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Το ΙENE Λανσάρισε τη Νέα Εβδομαδιαία Έκδοση για τις Αγορές Ηλεκτρισμού στη ΝΑ Ευρώπη

Ημ/νία δημοσίευσης: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

Εν όψει των τελευταίων εξελίξεων και της ραγδαίας ανάπτυξης των αγορών ηλεκτρισμού στη ΝΑ Ευρώπη, το ΙΕΝΕ ξεκίνησε την έκδοση ενός εβδομαδιαίου newsletter που αφορά στις περιφερειακές αγορές ηλεκτρικής ενέργειας. Το SEE Electricity Market Analysis είναι το πιο πρόσφατο newsletter του ΙΕΝΕ, το πρώτο τεύχος του οποίου εκδόθηκε στις 2 Οκτωβρίου.

Η ανάλυση καλύπτει τις αγορές ηλεκτρισμού της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Ουγγαρίας, της Δημοκρατίας της Σερβίας, της Κροατίας και της Τουρκίας. Η τιμή εκκαθάρισης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας της κάθε χώρας παρουσιάζεται σε εβδομαδιαία, ημερήσια, ωριαία, μηνιαία και ετήσια βάση όπως και ο όγκος συναλλαγών της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας επίσης σε εβδομαδιαία, ημερήσια, ωριαία και μηνιαία βάση.

Η επεξεργασία και η ανάλυση των δεδομένων επιτυγχάνεται με τη συμβολή του ENERGY LIVE , ενός εξειδικευμένου παρόχου δεδομένων στην ενέργεια. Η παρούσα νέα έκδοση του ΙΕΝΕ έρχεται να συμπληρώσει το ενημερωτικό δελτίο « Market Fundamental & Prices» που εκδίδεται κάθε δύο μήνες.

 

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

WEC

Energy Community

Eurelectric

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2019 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron