Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Στο Μικροσκόπιο του 3rd SE Europe Hydrocarbons Upstream Workshop, του ΙΕΝΕ, οι Τελευταίες Εξελίξεις στην Έρευνα και την Παραγωγή Υδρογονανθράκων στην ΝΑ Ευρώπη

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Το Ινστιτούτο Ενέργειας Ν. Ευρώπης (ΙΕΝΕ) διοργανώνει το 3 Workshop για Έρευνα και Παραγωγή Υδρογονανθράκων (3 rd  SE  Europe  Hydrocarbons  Upstream  Workshop) στις 30 και 31 Οκτωβρίου. στην Αθήνα.

Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία των πρώτων δύο εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκαν το 2012 και το 2013, με θέμα την εξερεύνηση και την παραγωγή υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Αδριατική Θάλασσα, το φετινό workshopέχει διευρυνθεί, γεωγραφικά, ώστε να περιλαμβάνει περισσότερες χώρες από την Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο και την Αδριατική. 

Το αντικείμενο του φετινού event, που θα ένα διήμερο εντατικό workshop, είναι η παρουσίαση των πιο πρόσφατων ερευνητικών εργασιών και η αξιολόγηση του υδρογονανθρακικού δυναμικού της υπό εξέταση περιοχής, όπως και η αναφορά σε συγκεκριμένα παραδείγματα εργασιών εξερεύνησης και παραγωγής. Το Workshop, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και σε συνεργασία με την Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων Α.Ε. (ΕΔΕΥ) θα παρακολουθήσουν μια πλειάδα ειδημόνων και στελεχών διεθνών εταιρειών με μεγάλη εμπειρία και ενεργό παρουσία στον τομέα του upstream της περιοχής. Συμμετέχουν 33 ομιλητές από τις χώρες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων της Αλβανίας, της Κροατίας, της Γεωργίας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Τουρκίας, της Κύπρου και του Ισραήλ.

Το Workshop θα εστιάσει στις πρόσφατες γεωλογικές, γεωφυσικές και σεισμικές έρευνες και θα καλύψει συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Μαύρης Θάλασσας, του ανατολικού τμήματος της λεκάνης της Μεσογείου και της Αδριατικής. Θα εξεταστούν, επίσης, όλα τα συναφή νομικά, κανονιστικά και οικονομικά ζητήματα. Απώτερος στόχος είναι η συνολική αξιολόγηση των δραστηριοτήτων στην έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων στην περιοχή.

Βασικοί χορηγοί του Workshop είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. (ΕΛΠΕ), η ENERGEAN  GAS & OIL και η δικηγορική εταιρεία, KG Law Firm, ενώ, χορηγοί επικοινωνίας είναι το Energia. gr, το πρωτοπόρο ελληνικό πόρταλ για την ενέργεια και η NEW EUROPE, η εβδομαδιαία εφημερίδα που εκδίδεται τις Βρυξέλλες.

Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο: http://www.iene.eu/en/congress/11/3rd-se-europe-hydrocarbons-upstream

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

WEC

Energy Community

Eurelectric

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2019 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron