Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Επιτυχημένη η Εκδήλωση για την Κοπή της Βασιλόπιτας του ΙΕΝΕ

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Την Δευτέρα (14/1) πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εορταστική Εκδήλωση για την Κοπή της Βασιλόπιτας του ΙΕΝΕ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με την παρουσία περισσότερων από 60 ατόμων, μεταξύ των οποίων εταίροι, μέλη και το προσωπικό του Ινστιτούτου.

Ο πρόεδρος του ΙΕΝΕ κ. Ιωάννης Χατζηβασιλειάδης απηύθυνε τον εναρκτήριο χαιρετισμό, ενώ ακολούθησε σύντομη ομιλία του Εκτελεστικού Διευθυντή του ΙΕΝΕ κ. Κωστή Σταμπολή, ο οποίος αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό για τις δράσεις του Ινστιτούτου το 2018, παρουσίασε το νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του ΙΕΝΕ για το 2019. Χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και τέως υπουργός ενέργειας κ. Γιάννης Μανιάτης.

Στην κοπή της πίτας, που ακολούθησε, το φλουρί έπεσε στον εταίρο του ΙΕΝΕ κ. Κώστα Παπαμιχαλόπουλο και από τα μέλη του ΙΕΝΕ το φλουρί έπεσε στον κ. Κώστα Κατζέλη, στον οποίο δόθηκε ως δώρο ένα αντίτυπο ( hard copy) της τελευταίας μελέτης αναφοράς του Ινστιτούτου « SE Europe Energy Outlook 2016/2017». Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου.

 

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

WEC

Energy Community

Eurelectric

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2019 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron