Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

ΙΕΝΕ: Πραγματοποιήθηκε με Επιτυχία η 29η Γενική Συνέλευση Εταίρων

Ημ/νία δημοσίευσης: Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 20 Φεβρουαρίου 2019, η 29η Γενική Συνέλευση των Εταίρων του Ινστιτούτου Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ), στα γραφεία του εταίρου μας στην KG Law Firm, κ. Κωνσταντίνου Παπαμιχαλόπουλου, στην Αθήνα.

Αφού διαπιστώθηκε η ύπαρξη απαρτίας, το λόγο έλαβε ο πρόεδρος του ΙΕΝΕ κ. Γιάννης Χατζηβασιλειάδης ο οποίος καλωσόρισε τους εταίρους. Στη συνέχεια, ο Εκτελεστικός Διευθυντής, κ. Κωστής Σταμπολής παρουσίασε τον Προκαταρκτικό Ετήσιο Απολογισμό του ΙΕΝΕ για το 2018, καθώς και τον οικονομικό απολογισμό του Ινστιτούτου.

Κατά την παρουσίαση των πεπραγμένων του Ινστιτούτου, ο Εκτελεστικός Διευθυντής έκανε εκτενή αναφορά στο μελετητικό έργο, την τακτική ενημέρωση των μελών και τη σειρά εκδηλώσεων που οργανώθηκαν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τέλος, οι εταίροι του ΙΕΝΕ ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες που έχει προγραμματίσει το Ινστιτούτο για το 2019. 

Ο Προκαταρκτικός Ετήσιος Απολογισμός του 2018, αναφέρεται στις δραστηριότητες, το επιτελεσθέν έργο και τα οικονομικά στοιχεία του ΙΕΝΕ για το οικονομικό έτος 2018.

Ως αποτέλεσμα της στρατηγικής για την ανάπτυξη του ΙΕΝΕ, η οποία ακολουθείται από το 2012, ενώ αναθεωρήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018 με ομόφωνη απόφαση στη Γενική Συνέλευση της 6ης Φεβρουαρίου 2018 (βλέπε Μια Νέα Στρατηγική για το ΙΕΝΕ), η διοίκηση του Ινστιτούτου επικέντρωσε τις προσπάθειες της κατά το έτος που πέρασε σε πέντε βασικούς άξονες:

Στην αναβάθμιση και βελτίωση της τακτικής ενημέρωσης που αποστέλλεται στα μέλη, συνεργάτες και εταίρους του Ινστιτούτου με έμφαση την διεύρυνση και εμπλουτισμό κυρίως του αγγλόφωνου υλικού.

Στην ανάληψη ερευνητικού και μελετητικού έργου, κυρίως βάσει της θεματολογίας που έχει επιλέξει και αναδείξει κατόπιν ενδελεχούς μελέτης το Ινστιτούτο, και στηρίζεται σε τεκμηριωμένες προτάσεις που έχουν υποβληθεί από τη Διοικούσα Επιτροπή και τις διάφορες Επιστημονικές Επιτροπές.

Στην οργάνωση συνεδρίων και παρεμφερών εκδηλώσεων εντός και εκτός Ελλάδος, που συμβάλλουν στην διεύρυνση των επαφών και συνεργασιών του Ινστιτούτου, με εταιρείες και οργανισμούς της περιοχής.

Στην αναδιοργάνωση των Επιστημονικών Επιτροπών του ΙΕΝΕ και στην εισαγωγή ενός νέου πλαισίου λειτουργίας βασισμένου σε εξειδικευμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα. Απώτερος στόχος η βελτίωση της λειτουργίας των Επιτροπών ενθαρρύνοντας την άμεση επαφή μεταξύ μελών της κάθε Επιτροπής και την προβολή του έργου των Επιτροπών με στόχο την προσέλκυση νέων μελών, φυσικών προσώπων και εταιρειών.

Στην αύξηση του αριθμού των μελών του, μέσα από στοχευμένες ενέργειες, κατ’ ιδίαν επισκέψεις σε εταιρείες και οργανισμούς και μέσω της οργάνωσης εκδηλώσεων.

Το πλήρες κείμενο του Ετήσιου Απολογισμού μπορείτε να δείτε στον κάτωθι σύνδεσμο:

articlefiles/prokatarktikos etisios apologismos iene 2018 (1).docx

 

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

WEC

Energy Community

Eurelectric

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2019 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron