Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

«Έφυγε», ο Δικηγόρος Λεωνίδας Γεωργόπουλος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών και Συνιδρυτής της KG Law Firm

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Aπεβίωσε σε ηλικία 79 ετών, ο γνωστός δικηγόρος Λεωνίδας Γεωργόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος και συνιδρυτής της δικηγορικής εταιρείας KG Law Firm.

Ο Λεωνίδας Γεωργόπουλος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του καριέρα του ως δικηγόρος σε θέματα ναυτιλίας και εταιρικού δικαίου. Είχε συμμετάσχει, υπό την ιδιότητά του ως νομικός σε ορισμένες από τις πιο σημαντικές διεθνείς συγχωνεύσεις και εξαγορές, με πολυεθνικές ελληνικές εταιρείες, καθώς και στην εισαγωγή ελληνικών εταιρειών σε μεγάλα χρηματιστήρια του εξωτερικού, ενώ είχε διατελέσει ως σύμβουλος ελληνικών κρατικών εταιρειών και κυβερνήσεων.

Υπήρξε, επίσης, μέλος διαφόρων επιτροπών σύνταξης νόμων, συμμετείχε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και ιδρύματα ενώ ήταν γενικός γραμματέας του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός..

Η Λεωνίδας Γεωργόπουλος, η «ψυχή» της δικηγορικής εταιρείας «Κυριακίδης – Γεωργόπουλος», συμμετείχε στην Kyriakides & Associates ως ισότιμος εταίρος, από το 1979, πριν αυτή μετεξελιχθεί στη νομική εταιρεία KG Law, το 1999.

Σύμφωνα με τον Legal 500, (ο διεθνής δικηγορικός οδηγός με πληροφορίες για δικηγόρους και δικηγορικά γραφεία-εταιρείες σε περισσότερες από 70 χώρες ανά την υφήλιο) το μεγαλύτερο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, με βάση τον αριθμό των συνεργαζόμενων δικηγόρων, είναι αυτό των Κυριακίδη – Γεωργόπουλου ( KG Law Firm), το οποίο εξειδικεύεται σε θέματα τραπεζών, εταιρειών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών αλλά και αποκρατικοποιήσεων.

H Διοικούσα Επιτροπή του ΙΕΝΕ συνελθούσα εκτάκτως μετά το άγγελμα της θλιβερής είδησης, αποφάσισε να αποστείλει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θανόντος, ενώ σε συνεργασία με τους διευθύνοντες της KG Law Firm, να καθιερώσει μία υποτροφία, σε ετήσια βάση, σε έναν από τους σεμιναριακούς του κύκλους, εις μνήμην του Λεωνίδα Γεωργόπουλου.

Με αυτή την ευκαιρία, το ΙΕΝΕ επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του για τη σταθερή και ιδιαίτερα σημαντική υποστήριξη της KG Law Firm στο έργο του.

 

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

WEC

Energy Community

Eurelectric

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2019 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron