Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Το Energy Weekly Report Γιορτάζει την Κυκλοφορία του 200ου του Τεύχους

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020

Στις 30 Ιανουαρίου το Energy Weekly Report ( EWR ) γιόρτασε την κυκλοφορία του 200ου του τεύχους. Το EWR κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 23 Νοεμβρίου 2015 και πολύ γρήγορα καθιερώθηκε ως μία από τις βασικές τακτικές εκδόσεις του Ινστιτούτου. Το EWR κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη ενημερώνοντας τα μέλη του IENE για τις σημαντικές εξελίξεις σε όλο το ενεργειακό φάσμα.

Το εβδομαδιαίο αυτό ενημερωτικό δελτίο του ΙΕΝΕ επιχειρεί να καλύψει με όσο το δυνατόν πιο περιεκτικό τρόπο μία ευρεία γκάμα θεμάτων συμπεριλαμβανομένων των παγκοσμίων και περιφερειακών εξελίξεων, την πορεία των τιμών του πετρελαίου και τους παράγοντες που την επηρεάζουν, παγκόσμιες εξελίξεις (με έμφαση στη ΝΑ Ευρώπη) στο πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ηλεκτρισμό, ΑΠΕ, ενεργειακή αποδοτικότητα καθώς και νέα που αφορούν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Το Energy Weekly Report αποτελεί προϊόν συνεχούς έρευνας καθώς το επιστημονικό προσωπικό του ΙΕΝΕ συγκεντρώνει υλικό για το Δελτίο καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος το οποίο και επικαιροποιείται λίγες ώρες πριν από την αποστολή του στα μέλη. Στο πλαίσιο της αποστολής του ΙΕΝΕ να παρέχει τακτική και αξιόπιστη ενημέρωση στα μέλη του, τ o EWR στοχεύει στη σφαιρική πληροφόρηση αναφορικά με τα ενεργειακά δρώμενα καλύπτοντας όσο δυνατόν μεγαλύτερο εύρος θεμάτων παγκοσμίως και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι χορηγός του EWR από το 2015 μέχρι τα τέλη του 2019 ήτο η ΔΕΗ την οποία και ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική αυτή στήριξη.

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2020 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron