Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Με Επιτυχία Ολοκληρώθηκε το 2ο Συνέδριο της fmw financial media way «Ώρα για Επενδύσεις στην Ελλάδα»

Ημ/νία δημοσίευσης: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Tο 2ο συνέδριο της εταιρείας fmw financial media way με τίτλο «Ώρα για Επενδύσεις στην Ελλάδα» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στην Αίγλη του Ζαππείου. Το συνέδριο διερεύνησε τα νέα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας, τα νέα μέτρα που λαμβάνονται για περαιτέρω εξυγίανση και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, τις αλλαγές που προωθούνται στο επενδυτικό πλαίσιο για προσέλκυση ξένων επενδύσεων, τις μεταρρυθμίσεις που προωθούνται στο φορολογικό πλαίσιο της Ελλάδας και τις ευκαιρίες που υπάρχουν σε διάφορους τομείς για προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Έγκριτοι ομιλητές παρουσίασαν τα νέα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και τις ευκαιρίες για επενδύσεις στο συνέδριο όπου αρχικά αναλύθηκε το φορολογικό, επενδυτικό και επιχειρηματικό περιβάλλον και εν συνεχεία εξετάστηκαν οι επενδύσεις στον χρηματοοικονομικό τομέα, στα ακίνητα, στον τουρισμό, στην ενέργεια, στη ναυτιλία καθώς και στην τεχνολογία, την καινοτομία και τις start up εταιρείες.

Το ΙΕΝΕ συμμετείχε στο συνέδριο τόσο ως χορηγός - υποστηρικτής όσο και με ομιλίες του Προέδρου του κ. Κωστή Σταμπολή και του Εταίρου του Δρ. Κωνσταντίνου Νικολάου στην ενότητα που αφορούσε τις επενδύσεις στον ενεργειακό τομέα. Ο κ. Σταμπολής αφού έκανε μία επισκόπηση του ενεργειακού τομέα στην Ελλάδα, παρουσίασε τις ενεργειακές επενδυτικές προοπτικές και τις εκτιμώμενες ενεργειακές επενδύσεις βάσει του ΕΣΕΚ για την περίοδο 2020 – 2030 ενώ ο κ. Νικολάου ανέλυσε τις επενδυτικές δυνατότητες στο χώρο των υδρογονανθράκων σε Ελλάδα και Κύπρο. Η παρουσίαση του κ. Σταμπολή είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.iene.gr/page.asp?pid=5150&lng=1

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2020 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron