Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Μία σημαντική έκδοση για τις υπάρχουσες συνθήκες και τις προοπτικές της Ενέργειας στην ΝΑ Ευρώπη

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 τo IENE παρουσίασε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, το “South East Europe Energy Outlook 2021/2022”, τη σημαντική μελέτη αναφοράς του IENE που ασχολείται με την τρέχουσα κατάσταση του ενεργειακού τομέα στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και τις προοπτικές του από τώρα έως το 2040, η οποία ολοκληρώθηκε μετά από δύο χρόνια εντατικής προετοιμασίας και έρευνας. Η μελέτη αυτή περιέχει σημαντικά συγκριτικά δεδομένα, λεπτομερή τομεακή ανάλυση καθώς και εκτιμήσεις και προβλέψεις για τη ζήτηση και την παραγωγή ενέργειας και στις 15 χώρες της περιφέρειας. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής του ΙΕΝΕ κ. Κωστής Σταμπολής, ο Γενικός Γραμματέας του ΙΕΝΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Ενεργειακής Απόδοσης του Ινστιτούτου, κ. Κωνσταντίνος Θεοφύλακτος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας του ΙΕΝΕ, Ενεργειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Σοφιανός παρουσίασαν τα βασικά ευρήματα της μελέτης για την τρέχουσα κατάσταση, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στον τομέα Ενέργειας στην ΝΑ Ευρώπης. 

Το λεπτομερές Δελτίο Τύπου έχει αναρτηθεί εδώ. To Video από την παρουσίαση της Μελέτης μπορείτε να το δείτε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για το «South East Europe Energy Outlook 2021/2022» και για παραγγελίες επισκεφτείτε το www. iene. eu 

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Advisory Services

Green Bonds


Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2022 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron