Συνέδρια & Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ - 2010

23 Φεβρουαρίου 2010: Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση ΙΕΝΕ

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ) οργανώνει τη Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010, μεγάλη Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: « Επιχειρηματικές Εξελίξεις στον τομέα της Ενέργειας στην Ελλάδα και στην ΝΑ Ευρώπη», στο ξενοδοχείο “Athenaeum Intercontinental” και ώρα 17:00-22:00. Βασικός σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες επιχειρηματικές εξελίξεις στον ενεργειακό τομέα τόσο στην Ελλάδα και όσο και στις άλλες χώρες της ΝΑ Ευρώπης.

Η Εκδήλωση θα ξεκινήσει με εισαγωγική ομιλία του Προέδρου του ΙΕΝΕ Δρ. Ιωάννη Δεσύπρη, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι επίσης οι κκ. Χάρης Σαχίνης, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, ΔΕΠΑ, Γιώργος Περιστέρης, Πρόεδρος, ΕΣΗ-ΑΠΕ και Δρ. Ιωάννης Τσιπουρίδης, Δ/νων Σύμβουλος, ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ, ενώ θα συμμετέχουν επίσης εκπρόσωποι των διοικήσεων της ΕΛΠΕ ΑΕ και της ΔΕΗ ΑΕ.

Εκ μέρος του Ινστιτούτου πρόκειται να μιλήσουν ο Καθηγ. κ. Παντελής Κάπρος, ΕΜΠ και Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΕΝΕ με θέμα «Η Πρόκληση του 20-20-20» και ο κ. Θωμάς Λαμνίδης, Δικηγόρος, της Δικηγορικής Εταιρείας KLC και μέλος Δ.Ε. του ΙΕΝΕ.

Η Ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία του κ. Κωστή Σταμπολή, Αντιπροέδρου & Γενικού Δ/ντή του ΙΕΝΕ, ο οποίος, μεταξύ άλλων, θα αναφερθεί στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του ΙΕΝΕ για την περίοδο 2010-2011.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, σύντομα στο http://www.iene.gr

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Advisory Services

Green Bonds


Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2024 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron