Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Eκλογή Νέας Διοικούσας Επιτροπής ΙΕΝΕ και Διεύρυνση του Ινστιτούτου με Είσοδο Νέων Εταίρων

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Στην 30ηΓενική Συνέλευση των Εταίρων του ΙΕΝΕ, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20 Ιουνίου, στα γραφεία του Αντιπροέδρου, κ. Κων/νου Παπαμιχαλόπουλου, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η νέα σύνθεση της Διοικούσας Επιτροπής.

Πρόεδρος του Ινστιτούτου για τη διετία 2019-2021 εξελέγη παμψηφεί, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΙΕΝΕ και έως πρότινος, Αντιπρόεδρος, κ. Κωστής Σταμπολής.

Επίσης, Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Κωνσταντίνος Παπαμιχαλόπουλος και Γενικός Γραμματέας, ο κ. Κωνσταντίνος Θεοφύλακτος, ενώ ως μέλη εξελέγησαν οι κ.κ Διονύσιος Ξένος, Χρήστος Δήμας, Θωμάς Λαμνίδης και Αναστάσιος Τόσιος.

Μια ακόμη σημαντική εξέλιξη ήτο η απόφαση της ΓΣ, μετά από πρόταση της Διοικούσας Επιτροπής, για την είσοδο περαιτέρω νέων εταίρων οι οποίοι είναι οι κάτωθι:

Σοφία Πολιτοπούλου, στέλεχος ΔΕΔΔΗΕ

Ευγενία Τζαννίνη, δικηγόρος, Δικηγορικό Γραφείο Ε. Τζαννίνη & Συνεργάτες

Κωνσταντίνος Καραγιαννάκος, ανώτερο στέλεχος ΔΕΠΑ και

Γιάννης Γρηγορίου,Δ/νων Σύμβουλος, ΕΛΠΕ Upstream.

Αφού καλωσόρισε τους νέους εταίρους στην οικογένεια του ΙΕΝΕ, ο απερχόμενος Πρόεδρος του Ινστιτούτου, κ. Γιάννης Χατζηβασιλειάδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση από την ΓΣ. Ευχήθηκε ακόμη, καλή συνεργασία και ζήτησε την ενεργό συμμετοχή των νέων εταίρων στο έργο του Ινστιτούτου.

Ακολούθησαν οι δηλώσεις του νέου Προέδρου του ΙΕΝΕ, κ. Κωστή Σταμπολή, ο οποίος αφού εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον απερχόμενο Πρόεδρο Ι. Χατζηβασιλειάδη για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφερε αφιλοκερδώς και ευσυνείδητα προς το ΙΕΝΕ, εξήρε την λίαν εποικοδομητική και αρμονική συνεργασία που είχε μαζί του τα τελευταία 6 χρόνια, περίοδο κατά την οποία, λόγω της οικονομικής κρίσεως, το ΙΕΝΕ αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις, οι οποίες, χάρις στην καλή συνεργασία του Προέδρου και της Διοικούσας Επιτροπής αντιμετωπίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος τους.

Απευθυνόμενος στους εταίρους ο Κ. Σταμπολής αναφέρθηκε στις σοβαρές προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει το ΙΕΝΕ την επόμενη διετία, οι οποίες συνοψίζονται ως εξής: (α) την ανάπτυξη εργασιών του Ινστιτούτου στους βασικούς τομείς δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν το μελετητικό/ ερευνητικό έργο, την σταθερή ενημέρωση των μελών του, την συνέχιση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του και την οργάνωση επίκαιρων και στοχευμένων εκδηλώσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό. (β) την ενίσχυση της εξωστρέφειας του ΙΕΝΕ μέσω της προσέλκυσης νέων μελών, φυσικών προσώπων και εταιρειών από Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και της συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων και άλλων δράσεων με περιφερειακούς και διεθνείς φορείς. Ένας ακόμη στόχος προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να είναι η διεύρυνση της ομάδας εταίρων του Ινστιτούτου με άτομα εγνωσμένης επιστημονικής κατάρτισης με επιχειρηματικές εμπειρίες από χώρες της ΝΑ Ευρώπης. (γ) την συμμετοχή του ΙΕΝΕ στον δημόσιο διάλογο σε Ελλάδα και Ευρώπη με εύστοχες και απόλυτα τεκμηριωμένες παρεμβάσεις.


 

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2020 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron