Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Με Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΙΕΝΕ

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΕΝΕ, στο Hotel Divani Caravel τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 όπου παρευρέθηκαν στελέχη της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και εκπρόσωποι ενεργειακών φορέων. Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Πρόεδρος του ΙΕΝΕ κ. Κ. Σταμπολής αναφερόμενος στην αποστολή και το όραμα του Ινστιτούτου και απαριθμώντας τις δραστηριότητες του για το 2019 αλλά και τη στρατηγική του για την περίοδο 2020/2021. Ο κ. Σταμπολής τόνισε ότι το μελετητικό έργο του ΙΕΝΕ αποτελεί τον κορμό των δραστηριοτήτων του και αναφέρθηκε εκτενώς στη συμβολή και τη δομή των Επιστημονικών Επιτροπών του.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του ΙΕΝΕ κ. Κωνσταντίνος Παπαμιχαλόπουλος, ο οποίος επικεντρώθηκε στον καίριο ρόλο του Ινστιτούτου ως εδραιωμένο φορέα στα ενεργειακά δρώμενα της ΝΑ Ευρώπης προβάλλοντας ταυτόχρονα τους στόχους και τις αξίες του ΙΕΝΕ. Ακολούθησε χαιρετισμός από την Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κα. Αλεξάνδρα Σδούκου η οποία εξήρε το ρόλο του ΙΕΝΕ αναγνωρίζοντας το ως βασικό φορέα υπεύθυνης ενημέρωσης για τα ενεργειακά θέματα ενώ το συνεχάρη για τη συστηματική συμβολή του στις δημόσιες διαβουλεύσεις.

Το λόγο έλαβε ακόμα ο πρώην Υπουργός Ενέργειας, κ. Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος επεσήμανε τη σημαντική συμβολή του ΙΕΝΕ κατά τη διάρκεια της θητείας του, και ο επίσης πρώην Υπουργός Ενέργειας, κ. Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στα επίκαιρα ελληνοτουρκικά θέματα, και τέλος, ο βουλευτής Ν. Κοζάνης, κ. Γιώργος Αμανατίδης.

Πολλοί φίλοι και συνεργάτες του ΙΕΝΕ έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση που ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας συνοδεία φαγητού και ποτού. Το ένα από τα δυο φλουριά της πίτας έτυχε στην ιδρυτική εταίρο και πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων, κ. Τερέζα Φωκιανού και το δεύτερο στον κ. Μάνο Νημά, συνεργάτη του κ. Κ. Παπαμιχαλόπουλου και δικηγόρου της KG Law Firm.

 

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2020 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron