Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Στις 18 Φεβρουαρίου Ξεκινάει ο 3ος Κύκλος του Σεμιναρίου των ΙΔΙΣ - ΙΕΝΕ για την «Εισαγωγή στην Γεωπολιτική και την Ενέργεια»

Ημ/νία δημοσίευσης: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Ύστερα από τους δύο προηγούμενους επιτυχημένους κύκλους του εκπαιδευτικού σεμιναρίου “Εισαγωγή στην Γεωπολιτική και την Ενέργεια”, το ΙΕΝΕ διοργανώνει για 3η φορά, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (ΙΔΙΣ) του Παντείου Πανεπιστημίου, τον νέο κύκλο του σεμιναρίου.

Συνολικά προβλέπονται δεκαεπτά (17) συναντήσεις 3 ωρών η κάθε μία, οι οποίες θα ξεκινήσουν την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020. Στους εισηγητές συγκαταλέγονται καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί μελετητές και ανώτερα στελέχη γνωστών think tanks και ενεργειακών επιχειρήσεων. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα των μαθημάτων και την αίτηση συμμετοχής θα βρείτε στο ακόλουθο link: https://www.iene.eu/el/congress/25/3o-ekpaideutiko-seminario-eisagogi-stin-geopolitiki-kai-tin-energia?p=123 ενώ η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εγγραφής είναι η Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020.

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2020 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron