Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Συνέδριο ΙΕΝΕ στις 20 Μαρτίου για την Ενεργειακή Αποδοτικότητα

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Με αφορμή τους νέους υψηλούς στόχους της ΕΕ μέχρι το 2030, την πρόσφατη αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για την ενεργειακή αποδοτικότητα, και την προτεραιότητα που δίνει η κυβέρνηση στην εξοικονόμηση ενέργειας, το ΙΕΝΕ διοργανώνει ένα ολοήμερο συνέδριο με στόχο τη σφαιρική ενημέρωση και αξιολόγηση της κατάστασης. Με ειδική αναφορά στα δημόσια κτίρια, τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις και με την συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών διεθνών οργανισμών, έμπειρων στελεχών της αγοράς και εκπροσώπων της βιομηχανίας, το συνέδριο θα επιδιώξει να χαρτογραφήσει τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και να διατυπώσει εκτιμήσεις για τις επερχόμενες αλλαγές σε θεσμικό, τεχνικό και επενδυτικό επίπεδο.

Μεταξύ άλλων, το συνέδριο θα εξετάσει το θέμα της ενεργειακής φτώχειας, την ενεργειακή αποδοτικότητα ως εργαλείο για την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής, το Ευρωπαϊκό και ελληνικό θεσμικό πλαίσιο. Το συνέδριο θα επικεντρώσει, επίσης, την προσοχή του στα χρηματοδοτικά εργαλεία για την ενεργειακή αποδοτικότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας, την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και τον ρόλο των κτιρίων του Δημοσίου Τομέα, της Βιομηχανίας και των Επιχειρήσεων.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Ευγενίδου, την Παρασκευή 20 Μαρτίου, και θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία της Essencon, της Elval Colour και της Kyriakides Georgopoulos Law Firm, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το energia . gr και το energypress.

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να δείτε στους ακόλουθους συνδέσμους: https://www.iene.eu/articlefiles/prokatarktiko%20programma_15.pdf

https://www.iene.eu/el/congress/26/ependyontas-stin-energiaki-apodotikotita-2020?p=125

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2020 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron