Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Συνάντηση Προεδρείου ΙΕΝΕ με τον Υπουργό ΠΕΝ κ. Κωστή Χατζηδάκη

Ημ/νία δημοσίευσης: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη, 12/3/2020 στο γραφείο του υπουργού, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου, κ. Κωστής Σταμπολής, αναφέρθηκε στον ενημερωτικό και συμβουλευτικό ρόλο του ΙΕΝΕ στον ενεργειακό τομέα της χώρας, με ιδιαίτερη έμφαση στη δραστηριότητά του σε επίπεδο ΝΑ Ευρώπης, αλλά και στη σημασία του ως σημαντικό asset στην προώθηση της ελληνικής πολιτικής στην περιοχή.

Το προεδρείο του ΙΕΝΕ προσκάλεσε τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας να συμμετάσχει στο 12 th SE Europe Energy Dialogue που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 25/26 Ιουνίου 2020 στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, έγινε αναφορά στο σημαντικό και πλούσιο μελετητικό έργο του ΙΕΝΕ και ιδίως στο “ SEE Energy Outlook”, στις αγορές Φυσικού Αερίου και Ηλεκτρισμού, καθώς και στην Ενεργειακή Αυτονομία του Καστελόριζου.

Ο κ. Χατζηδάκης αναγνώρισε τη συμβολή του Ινστιτούτου στα ενεργειακά δρώμενα της Ελλάδας και υποσχέθηκε να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του για την εκπλήρωση των στόχων και σκοπών του ΙΕΝΕ.

Στη συνάντηση, από πλευράς ΙΕΝΕ συμμετείχαν ο Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Κωστής Σταμπολής, ο Γεν. Γραμματέας, κ. Κωνσταντίνος Θεοφύλακτος και το μέλος του Δ.Σ και Πρόεδρος της Επιτροπής Γεωπολιτικής, κ. Χρήστος Δήμας.

 

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2020 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron