Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Αναβολή του 12ου SE Europe Energy Dialogue

Ημ/νία δημοσίευσης: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

Το ΙΕΝΕ επιθυμεί να σας ενημερώσει ότι το επερχόμενο μεγάλο περιφερειακό Συνέδριο του, το 12ο SE Europe Energy Dialogue, το οποίο ήτο προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Ιουνίου, 2020, αναβάλλεται για αργότερα εντός του έτους. Λόγω των δυσμενών συνθηκών που έχουν προκύψει από την επιδημία του Κορονοΐου και των δραστικών μέτρων που έχουν ληφθεί από όλες τις χώρες προκειμένου να περιοριστεί η περαιτέρω εξάπλωση του, το ΙΕΝΕ υποχρεώθηκε να προχωρήσει στην πλήρη αναθεώρηση και αναδιάρθρωση του προγράμματος εκδηλώσεων του για το 2020.

Παρόλες τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλει το ιατρικό προσωπικό, η επιδημία φαίνεται, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ότι δυστυχώς θα διαρκέσει για αρκετό καιρό ακόμα. Η εκτίμηση μας είναι ότι η επιστροφή στις προ Κορονοΐου ομαλές συνθήκες εργασίας δεν θα επανέλθει νωρίτερα από τον Ιούνιο. Ως εκ τούτου, κρίθηκε σκόπιμη η αναβολή του 12ου SE Europe Energy Dialogue για το ερχόμενο Φθινόπωρο, με πλέον πιθανές ημερομηνίες πραγματοποίησης του τις 22 και 23 Οκτωβρίου, 2020, ενώ ο τόπος διεξαγωγής θα είναι για ακόμη μια φορά η Θεσσαλονίκη.

Μόλις επιβεβαιωθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του 12ου SEEED, θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση, όπου θα αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το πρόγραμμα και τη συμμετοχή.

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2020 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron