Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Ενημέρωση σχετικά με το ΙΕΝΕ και τον Covid-19

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με τον Covid-19 και των προσπαθειών σε όλο τον κόσμο και ιδίως στην ΕΕ για τον περιορισμό της περαιτέρω εξάπλωσής του, το Ινστιτούτο έχει ήδη λάβει (από τις 14 Μαρτίου) ορισμένα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας τόσο του προσωπικού του, των συνεργατών του καθώς και της κοινότητας γενικότερα.

Ταυτόχρονα, το IENE συνεχίζει να παρέχει αδιάλειπτα τις υπηρεσίες του και την ενημέρωσή του στα μέλη, στους συνεργάτες του και τους εταίρους του.

Σύμφωνα και με τις οδηγίες της Ελληνικής Κυβέρνησης, το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού του ΙΕΝΕ εργάζεται μέσω τηλεργασίας από το σπίτι μέχρι νεωτέρας. Το γραφείο του ΙΕΝΕ, στο κέντρο της Αθήνας, παραμένει ανοικτό, λειτουργώντας με προσωπικό ασφαλείας, ενώ υπάρχει καθημερινή εκ περί τροπής παρουσία ενός ή δύο μελών του προσωπικού. Τα μέλη και οι συνεργάτες μπορούν να επικοινωνούν κανονικά με το ΙΕΝΕ στα τηλέφωνα επικοινωνίας καθώς μέσω email.

Ο κύριος αντίκτυπος των μέτρων κοινωνικής απομάκρυνσης στο ΙΕΝΕ είναι στις εκ του σύνεγγυς συναντήσεις και συνέδρια. Ως εκ τούτου, το Ινστιτούτο υποχρεώθηκε να αναβάλει και να ακυρώσει όλα τα προγραμματισθέντα συνέδρια, σεμινάρια και άλλες εκδηλώσεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Ότι μπορεί να οργανωθεί ηλεκτρονικά (λ.χ. webinars) θα πραγματοποιηθεί, ενώ οι υπόλοιπες εκδηλώσεις και δραστηριότητες θα μετατεθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία εντός του έτους ή και εντός του 2021. (Δείτε την ανακοίνωσή μας στις 16 Μαρτίου: https://www.iene.gr/page.asp?pid=5163&lng=1)

Καθώς το ΙΕΝΕ προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες εργασίας, αναπόφευκτα θα υπάρξουν κάποιες επιπτώσεις στην επικοινωνία και ως εκ τούτου ζητάμε από τα μέλη και τους συνεργάτες μας την κατανόηση τους, καθώς προσπαθούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην νέα πραγματικότητα. Επίσης, ενώ για τους περισσότερους ανθρώπους ο Covid-19 μπορεί να μην αποτελεί σημαντικό κίνδυνο, το Ινστιτούτο έχει το χρέος να λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.

Θα συνεχίσουμε να ενημερώσουμε τα μέλη και τους συνεργάτες μας καθώς εξελίσσεται η κατάσταση. Εν τω μεταξύ, ευχόμαστε στα μέλη, τους συνεργάτες και τους φίλους του ΙΕΝΕ να παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς.

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2020 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron