Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Την ερχόμενη Πέμπτη 14/5, το πρώτο Webinar του IENE για τις επιπτώσεις από τον Κορωνοϊό στον ενεργειακό τομέα

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

Το Ινστιτούτο Ενέργειας Ν.Α. Ευρώπης (ΙΕΝΕ) ανταποκρινόμενο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της περιόδου που διανύουμε και αντιλαμβανόμενο τα νέα οικονομικά και επιχειρηματικά δεδομένα που τείνουν να διαμορφωθούν λόγω της κρίσης του Κορωνοϊού, και με σκοπό να εξεταστούν σφαιρικά οι επιπτώσεις στις ενεργειακές αγορές, προχωρά στη διοργάνωση μίας σειράς διαδικτυακών συζητήσεων (“ΙΕΝΕ Webinars”).

Η νέα αυτή πρωτοβουλία του Ινστιτούτου απευθύνεται κυρίως στα μέλη και συνεργάτες του Ινστιτούτου και ευελπιστεί να αναδείξει τα ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη και επαγγελματίες του ενεργειακού τομέα κατά τη σημερινή δύσκολη συγκυρία. Τα Webinars θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες (17:00 – 18:00) και η συμμετοχή σε αυτά είναι δωρεάν.

Το πρώτο Session της σειράς των Webinars έχει οριστεί για την ερχόμενη Πέμπτη, 14 Μαΐου και ώρα 17:00 – 18:00 με θέμα: «Επιπτώσεις από την κρίση του Κορωνοϊού στις αγορές Ηλεκτρισμού, Φ. Αερίου και Πετρελαίου». Στο πρώτο αυτό Webinar θα συμμετέχουν οι εξής:

- κα. Λιάνα Γούτα, Διευθύντρια Ενεργειακής Πολιτικής & Διεθνών Σχέσεων Ομίλου, Ελληνικά Πετρέλαια,

- κ. Ανδρέας Πετροπουλέας, Διευθυντής Διαχείρισης Ενέργειας, Elpedison,

- Δρ. Κωνσταντίνος Καραγιαννάκος, Συντονιστής Διευθυντής Δραστηριοτήτων Εμπορίας,  ΔΕΠΑ, και

- κ. Κωστής Σταμπολής, Πρόεδρος & Εκτελεστικός Διευθυντής του ΙΕΝΕ (συντονιστής).

Περισσότερες πληροφορίες για το Webinar του ΙΕΝΕ και δήλωση συμμετοχής θα βρείτε στο ακόλουθο link: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_pgynVJruTFqAfxhngegt9g. Σε ότι αφορά στο πρόγραμμα των επόμενων Webinars αυτό θα γνωστοποιηθεί μέσω ξεχωριστής ανακοίνωσης.

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2020 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron