Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Παρουσιάσεις του Θεόδ. Τερζόπουλου, Προέδρου της Επιτροπής Φυσικού Αερίου Βιομεθανίου και Υδρογόνου

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Στο πλαίσιο των εργασιών της Επιτροπής Φυσικού Αερίου, Βιομεθανίου και Υδρογόνου του ΙΕΝΕ, η τελευταία συνάντηση της Επιτροπής πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας Zoom στις 18 Μαΐου του 2021.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος της εν λόγω Επιτροπής κ. Θεόδωρος Τερζόπουλος παρουσίασε τα βασικά σημεία του κανονισμού ΕΕ/2020/852 «σχετικά με τη θέσπιση πλαισίου για τη διευκόλυνση των βιώσιμων επενδύσεων (EU taxonomy)», καθώς και τους τομείς δραστηριοτήτων εντός του πεδίου ενδιαφέροντος της συγκεκριμένης Επιτροπής του Ινστιτούτου. Επίσης, πραγματοποίησε μία σύντομη παρουσίαση που αφορούσε τις τρέχουσες εξελίξεις σε όρους καταγραφής, αναφοράς και περιορισμού των εκπομπών μεθανίου από τις υποδομές αποθήκευσης, μεταφοράς και διανομής φυσικού αερίου.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δύο παρουσιάσεις, για αυτό και έχουν αναρτηθεί στο iene. gr και είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.iene.gr/articlefiles/2021_05_01_periorismos%20ekpompon%20methaniou.pdf, https://www.iene.gr/articlefiles/eu%20taxonomy%20_delegated%20act_1.pdf

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Advisory Services

Green Bonds


Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2021 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron