Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Στις 20-21 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το επιστημονικό φόρουμ για Επενδύσεις στην Πράσινη Ενεργειακή Μετάβαση – Συμμετοχή ΙΕΝΕ

Ημ/νία δημοσίευσης: Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021

Στις 20-21 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το Επιστημονικό-επενδυτικό φόρουμ “Επενδύοντας στην Πράσινη Ενεργειακή Μετάβαση: Αποθήκευση Ενέργειας-Νέες Τεχνολογίες-Εξοικονόμηση” στο Ξενοδοχείο Athens Divani Caravel. Το φόρουμ οργανώθηκε από την A-Energy Investment Initiative και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας- ΡΑΕ, καθώς και με την συμμετοχή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και των άμεσαεμπλεκόμενων με τις ΑΠΕ θεσμικών, ακαδημαϊκών και επενδυτικών φορέων.

Στην πρώτη ενότητα μίλησε η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου,παρουσιάζοντας αναλυτική πρόταση του αδειοδοτικού πλαισίου για την Αποθήκευση Ηλεκτρικής Ενέργειας και των επόμενων βημάτων από τηνΟμάδαΔιοίκησης Έργου(ΟΔΕ)γιατην Αποθήκευση Ηλεκτρικής Ενέργειας. Η εκδήλωση έδωσε μία μοναδική δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων για τα πλέον ζωτικά θέματα που απασχολούν τους επενδυτές και τον ευρύτερο κλάδο της πράσινης ενέργειας. Στο φόρουμ συμμετείχε ενεργά το ΙΕΝΕ με ομιλία του ο κ. Kωστής Σταμπολής, Πρόεδρος και Εκτ ελεστικός Διευθυντής ενώ των περισσότερων συνεδριάσεων προέδρευσε ο κ. Γιαννης Χατζηβασιλειάδης, Επίτιμος Πρόεδρος του ΙΕΝΕ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο παρακάτω σύνδεσμο του https://www.a-energy.gr/index.php/el/

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Advisory Services

Green Bonds


Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2021 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron