Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Ημερίδα του ΙΕΝΕ με θέμα: “Ηλεκτροκίνηση και Έξυπνες Πόλεις” (Electric Mobility and Smart Cities)

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

Το Ινστιτούτο Ενέργειας της ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ) συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας διοργανώνει μια διαδικτυακή ημερίδα, με τίτλο: «Ηλεκτροκίνηση και Έξυπνες Πόλεις» (Electric Mobility and Smart Cities). Σκοπός της ημερίδας είναι να εξετάσει τα σημαντικά ζητήματα που προκύπτουν από την εισαγωγή ηλεκτρικών οχημάτων στην ελληνική αγορά και όχι μόνο.

Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν με ομιλίες και παρουσιάσεις τους κορυφαία στελέχη από την Ελληνική αγορά , τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο όσο και από εταιρείες και οργανισμούς που συμμετέχουν ενεργά στην προώθηση της Ηλεκτροκίνησης. Θα υπάρξουν ενότητες με ερωτήσεις και απαντήσεις, ενώ η Ημερίδα θα κλείσει με μια ευρεία συζήτηση.

Η εν λόγω ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά online την ερχόμενη την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 14:00 με 16:30, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή. Περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα και δελτίο συμμετοχής θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.iene.eu/eL/congress/37/electric-mobility-and-smart-cities-the-case-of-greece

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Advisory Services

Green Bonds


Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2021 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron