Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

«Ελληνικά Πετρέλαια» - ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Τιμητικές Διακρίσεις για Δύο πιο Σταθερούς Υποστηρικτές του Εθνικού Συνεδρίου «Ενέργεια & Ανάπτυξη» στην 25ετή του Ιστορία

Ημ/νία δημοσίευσης: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021

Οι δύο κορυφαίοι ελληνικοί όμιλοι στον τομέα της ενέργειας, με διεθνείς δραστηριότητες και έργα, ξεχωρίζουν για τη συνεπή συμμετοχή και την αμέριστη υποστήριξή τους, από την αρχή, σε αυτό το ετήσιο μεγάλο εθνικό και περιφερειακό ενεργειακό γεγονός.

Εξάλλου, με περισσότερους από 70 ομιλητές, πανελίστες και συντονιστές από την Ελλάδα και από πολλές άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της ΝΑ Ευρώπης, του Ισραήλ, του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ, της Ρωσίας και από τις Βρυξέλλες, αυτή η πολυπληθής διοργάνωση αποτέλεσε και εφέτος ως το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό ενεργειακό γεγονός στην Ελλάδα. Η συμμετοχή από μεγάλους διεθνείς και περιφερειακούς οργανισμούς, ενώσεις και εταιρείες ήταν ισχυρή και περιλάμβανε τους IEA, Eurogas, GIE, USEA, NNWI, OIES, Gazprom, Energean, EPIAS, EFET, IBEX, SEEPEX ao. Η παρουσίαση από τον ΙΕΑ του World Energy Outlook 2021 βρέθηκε στο επίκεντρο του εφετινού Εθνικού Συνεδρίου «Ενέργεια & Ανάπτυξη».

Advisory Services

Green Bonds


Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2022 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron