Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Παρουσίαση του “SEE Energy Outlook 2021/2022”στο Βελιγράδι, 11 Μαΐου 2022

Ημ/νία δημοσίευσης: Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022

Η τρίτη δημόσια παρουσίαση της μεγάλης μελέτης αναφοράς του ΙΕΝΕ, το “ SEE Energy Outlook 2021/2022”, θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι, την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαΐου. Η εκδήλωση οργανώνεται σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Σερβίας ( Chamber of Commerce and Industry of Serbia, Resavska 15, Belgrade) και θα ξεκινήσει στις 12:00 (δείτε το πρόγραμμα εδώ).

Στην παρουσίαση θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του ΙΕΝΕ Κωστής Σταμπολής, ο Γενικός Γραμματέας του Ινστιτούτου, Κώστας Θεοφύλακτος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Miroslav Lutovac, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Σερβικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας ( SEEPEX), Milos Mladenovic, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο Mihailo Mihailovic, εταίρος του IENE στη Σερβία. Επίσης, παρέμβαση θα κάνει ο καθηγητής Dragan Simeunovic από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου. Η εκδήλωση, η οποία έχει ήδη προσελκύσει μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, πραγματοποιείται με χορηγία του SEEPEX.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στην εκδήλωση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας το ονοματεπώνυμό τους, εταιρεία, τίτλο θέσης και τηλέφωνο στη γραμματεία του ινστιτούτου στο e mail  secretariat@ iene. gr.

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Advisory Services

Green Bonds


Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2022 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron