Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στην Ελλάδα από το Institute of Directors με Άμεσο Ενδιαφέρον για Στελέχη του Ενεργειακού Τομέα

Ημ/νία δημοσίευσης: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του σεμιναρίου « Role of the Director and the Board», που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 5 & 6 Μαΐου 2022, στο ξενοδοχείο New Hotel, Φιλελλήνων 16, 105 57 Αθήνα, ακολουθεί μια σειρά νέων σεμιναρίων, τα οποία παρέχονται από το Institute of Directors ( IoD). Το επόμενο στη σειρά σεμινάριο είναι το « Leadership for Directors» που θα διεξαχθεί στις 6 & 7 Ιουνίου 2022, στο ξενοδοχείο N ew Hotel, Φιλελλήνων 16, 105 57 Αθήνα. Επιπλέον, το Σεπτέμβριο του 2022 θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο « Strategy for Directors» και τέλος o κύκλος των σεμιναρίων θα ολοκληρωθεί με το “ Finance for non- Finance Directors”.

Το σεμινάριο « Leadership for Directors” είναι ένα εντατικό σεμινάριο που παρέχει πολύτιμη ευκαιρία σε Διευθυντές ή δυνητικούς Διευθυντές να διερευνήσουν ζητήματα στρατηγικής ηγεσίας τόσο εντός, όσο και πέρα από την εταιρεία τους. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν βαθιά γνώση των ικανοτήτων που απαιτούνται για να γίνουν αποτελεσματικοί ηγέτες σε επίπεδο Διοικητικού Συμβουλίου, δίνοντας τους την ευκαιρία να εξασκηθούν και να αναπτύξουν μερικές από αυτές τις δεξιότητες. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα προβούν σε αξιολόγηση  διαφόρων τεχνικών ηγεσίας και διαδικασιών λήψης αποφάσεων, θα εμβαθύνουν στον τρόπο που θα «χτίσουν» και θα διατηρήσουν ομάδες υψηλών επιδόσεων, θα μάθουν να διαχειρίζονται συγκρούσεις και πώς να επηρεάζουν άλλους, και θα αξιολογήσουν πώς μπορούν τα ανωτέρω να εφαρμοστούν στην δική τους εταιρεία για να συνεισφέρουν στην επιτυχία της.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του IoD   παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα στελέχη του ενεργειακού τομέα που συχνά καλούνται να συμμετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια εταιρειών και οργανισμών. Με την πιστοποίηση αυτή από έναν αναγνωρισμένο Οργανισμό, όπως το Institute of Directors, τα στελέχη αποκτούν ένα επιπλέον και εξαιρετικά χρήσιμο εφόδιο.

Τα σεμινάρια του IoD είναι εξωτερικά πιστοποιημένα και ως εκ τούτου οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις αντίστοιχες εξετάσεις που προσφέρονται διαδικτυακά και περιλαμβάνονται στο κόστος του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Στοιχεία επικοινωνίας

Γιάννος Μιχόπουλος

[email protected]

www.epiphany.enterprises

+ 30 6944447794

+ 40 7423288090

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Advisory Services

Green Bonds


Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2022 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron