Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Απονομή των ετήσιων βραβείων «ΙΕΝΕ-Προμηθέας» στην κα Γιούλα Τσικνάκου και τον κ. Αντώνη Γερασίμου

Ημ/νία δημοσίευσης: Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022

Με κατ’ ιδίαν επισκέψεις που πραγματοποίησε στα γραφεία τους ο Πρόεδρος του ΙΕΝΕ Κωστής Σταμπολής παρέδωσε στους βραβευθέντες τον περασμένο Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια του 25ου Ετήσιου Εθνικού Συνεδρίου «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2021» του ΙΕΝΕ στις 1 & 2 Δεκεμβρίου 2021, κα Γιούλα Τσικνάκου και κ Αντώνη Γερασίμου τα βραβεία “Προμηθέας”. Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων που ίσχυαν τότε, οι ανωτέρω βραβευθέντες δεν είχαν μπορέσει να παρευρεθούν αυτοπροσώπως για την παραλαβή του βραβείου τους και έτσι η απονομή αναβλήθηκε για την θερινή περίοδο.

Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στα γραφεία της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή στις 15 Ιουλίου ο Πρόεδρος του ΙΕΝΕ, παρέδωσε το βραβείο “Προμηθέας” στην κα Γιούλα Τσικνάκου λέγοντας μεταξύ άλλων ότι, “το βραβείο “Προμηθέας” απονέμεται από το ΙΕΝΕ στην κα Γιούλα Τσικνάκου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και  Διευθύντρια Υδροηλεκτρικών Έργων  της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή για την τη συνολική προσφορά της στον ενεργειακό τομέα και πιο συγκεκριμένα στην προώθηση υδροηλεκτρικών έργων σε Ελλάδα και ΝΑ Ευρώπη.ToIENE αναγνωρίζει την ουσιαστική συμβολή σας στην ανάπτυξη των Υδροηλεκτρικών έργων, τόσο μικρών όσο και μεγάλων, εξαίρει δε, την συνέπεια και αποφασιστικότητά σας στην προώθηση και υλοποίηση ιδιαίτερα δύσκολων και τεχνικά απαιτητικών έργων”.

Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στα γραφεία της ΙΤΑ Group στις 25 Ιουλίου, παρέδωσε το βραβείο “Προμηθέας” στον κ. Αντώνη Γερασίμου κατά τη διάρκεια της οποίας δήλωσε: “Απονέμουμε σήμερα το βραβείο Προμηθέας στον κ. Αντώνη Γερασίμου για την μακρόχρονη και πολύτιμη προσφορά του στην ανάπτυξη και προώθηση των  Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα και όχι μόνο. Στη μακροχρόνια πορεία σας καταφέρατε να υλοποιήσετε σειρά έργων σε όλους σχεδόν τους κλάδους των ΑΠΕ, αλλά και να συνδυάσετε παραγωγικές δραστηριότητες ιδιαίτερα στον αγροτικό τομέα. Το ΙΕΝΕ επιβραβεύει σήμερα την πρωτοπορία σας και τη διαρκή ενασχόλησή σας με νέες πρωτοβουλίες και σχέδια για το μέλλον.”Απαντώντας στην προσφώνηση του Προέδρου του ΙΕΝΕ ο κος Αντώνης Γερασίμου είπε: ”Το βραβείο αυτό θεωρώ ότι αποτελεί επιστέγασμα μίας μακρόχρονης, επίπονης και συνεχώς εξελισσόμενης πορείας για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Μίας πρωτοπορίας θα έλεγα, με γνώμονα και εσωτερικό καύσιμο την θέληση να ξεπεράσουμε μαζί με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους, εμπόδια που προέβαλαν ανυπέρβλητα, πεποιθήσεις που θεωρούνταν παγιωμένες, σταθερές που φάνταζαν ακλόνητες.”

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αντιφώνησης του κ. Αντώνη Γερασίμου (εδώ)
Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Advisory Services

Green Bonds


Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2023 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron