Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Προκηρύχθηκε για Ένατη Συνεχή Χρονιά το Πρώτο Αγγλόφωνο Μεταπτυχιακό στην Ενέργεια - Περιορισμένες Θέσεις

Ημ/νία δημοσίευσης: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023

Προκηρύχθηκε ο νέος κύκλος σπουδών (2023-2024) του αγγλόφωνου διεπιστημονικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος MSc in Energy: Strategy, Law & Economics, στο Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Πρόκειται για το πρώτο διεπιστημονικό Μεταπτυχιακό στην Ελλάδα και ένα από τα πιο καινοτόμα στην Ευρώπη αφιερωμένο στη Στρατηγική, το Δίκαιο και τα Οικονομικά της Ενέργειας.

Το Πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στα αιτήματα και τις προσδοκίες της αγοράς και στενά συνδεδεμένο με ενεργειακούς φορείς, επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμούς. Προβλέπεται η χορήγηση σημαντικού αριθμού υποτροφιών, με την ευγενική υποστήριξη ηγετικών επιχειρήσεων και φορέων και, όπως κάθε χρόνο, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε σημαντικά κέντρα λήψης αποφάσεων και ενεργειακών εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Abu Dhabi, Νέα Υόρκη, Chicago κλπ.). Οι αιτήσεις, για περιορισμένo αριθμό θέσεων, γίνονται δεκτές στο ειδικό έντυπο στον διαδικτυακό τόπο του Μεταπτυχιακού https://www.des.unipi.gr/el/ ma-energy-prokrixi (Προκήρυξη/Application). Για ερωτήσεις/επικοινωνία: κα Μαρία Μητροπούλου MSc, [email protected], τηλ: 6970666558.

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Advisory Services

Green Bonds


Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2023 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron