Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Με την Παρουσία Μεγάλου Αριθμού Μελών και Φίλων το ΙΕΝΕ Πραγματοποίησε την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του για το 2024

Ημ/νία δημοσίευσης: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024

Με την παρουσία μεγάλου αριθμού μελών και φίλων του, το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ), επ’ ευκαιρία του Νέου Έτους, πρ αγματοποίησε χθες, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωσή του για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε και εφέτος στην Αθηναϊκή Λέσχη, ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του ΙΕΝΕ κ. Κωστή Σταμπολή, ο οποίος παρείχε, επίσης, και μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του Ινστιτούτο υ για το 2024.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε ειδικό βίντεο για τα 20 χρόνια του Ινστιτούτο υ Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης ( εδώ ), ενώ ακολούθησαν σύντομες ομιλίες – χαιρετισμοί από εκπροσώπους οργανισμών και φορέων του ευρύτερου εγχώριου ενεργειακού τομέα. Ειδικότερα, χαιρετισμό στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του ΙΕΝΕ απηύθυναν ο Δρ. Αθανάσιος Δαγούμας, Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ), ο κ. Μανούσος Μανουσάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ), ο κ. Παναγιώτης Λαδακάκος, Πρόεδρος ΔΣ της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), ο Δρ. Στέλιος Λουμάκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ), ο κ. Δημήτρης Μοίρας, Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας (ΕΣΣΗΘ) και ο κ. Αλέξανδρος Υφαντής, Πρόεδρος ΔΣ του Ελληνικού Συνδέσμου Παραγωγών Βιοαερίου (ΕΣΠΑΒ)

Επίσης, σ το πλαίσιο της Πρωτοχρονιάτικης εκδήλωση ς , απονεμήθηκαν τα ετήσια βραβεία “ΠΡΟΜΗΘΕ Α Σ”, με τα οποία του ΙΕΝΕ τίμησε τέσσερεις προσωπικότητες για την εξέχουσα συμβολή τους στην προώθηση συγκεκριμένων κλάδων του ενεργειακού τομέα. Συγκεκριμένα, τα εφετινά βραβεία “ΠΡΟΜΗΘΕ Α Σ” έλαβαν ο Δρ. Γιώργος Κουτζούκος, Σύμβουλος Μηχανικός, τ. Αντιπρόεδρος της ΡΑΕ, η Καθηγήτρια κα. Σοφία Σταματάκη, Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός, ΕΜΠ, και τ. Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΔΕΥ Α.Ε., ο κ. Μανούσος Μανουσάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος,του ΑΔΜΗΕ, και ο Δρ. Μιχάλης Φυτίκας, Ομότιμος Καθηγητής Γεωθερμίας, ΑΠΘ.

Κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΙΕΝΕ, υπήρξαν σύντομες προσφωνήσεις από τον Καθηγητή κ. Γιάννη Μανιάτη, τ. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Αν. Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, τον κ. Χρήστο Δήμα, Αντιπρόεδρο του IENE και Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής Γεωπολιτικής και Ενέργειας του Ινστιτούτο υ, και από τον κ. Κωνσταντίνο Θεοφύλακτο, Γενικό Γραμματέα του ΙΕΝΕ και Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής Ενεργειακής Αποδοτικότητας.

Κατά την κοπή της Πίτας για τους Εταίρους και την ΔΕ του ΙΕΝΕ, το φλουρί έπεσε στο Ινστιτούτο, ενώ στην κλήρωση για τους συμμετέχοντες το φλουρί έπεσε στον Καθηγητή κ. Δημήτρη Μαυράκη και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας του Ινστιτούτου κ. Αδάμ Αδαμόπουλο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σύντομη δεξίωση.

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Advisory Services

Green Bonds


Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2024 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron