Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

ΙΕΝΕ: Video Αφιερωμένο στα 20 Χρόνια Λειτουργίας του Ινστιτούτου

Ημ/νία δημοσίευσης: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024

Ένα video αφιερωμένο στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης , στις 14 Νοεμβρίου 2023, με ευκαιρία τη συμπλήρωση 20 χρόνων συνεχούς λειτουργίας του δημοσίευσε το Ινστιτούτο στο κανάλι του στο Youtube. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της οργάνωσης του 27ου Εθνικού Συνεδρίου «Ενέργεια και Ανάπτυξη» ( 14 και 15 Νοεμβρίου 2023), στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, με την οποία το ΙΕΝΕ εόρτασε την εμβληματική αυτή επέτειο, δόθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους παρισταμένους εταίρους του, ενώ, παράλληλα, έγινε μία σύντομη ιστορική αναδρομή στην πορεία και την προσφορά του Ινστιτούτου στον χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα και, γενικότερα, στην ΝΑ Ευρώπη.

Στο video (βλ. εδώ ) φιλοξενούνται στιγμιότυπα από την εκδήλωση για τα 20 χρόνια του ΙΕΝΕ, δηλώσεις των βραβευθέντων, καθώς και εικόνες από παλαιότερες εκδηλώσεις του Ινστιτούτου.

Λίγα λόγια για το ΙΕΝΕ και την επέτειο των 20 χρόνων λειτουργίας του

Από την ίδρυσή του, το 2003, το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ) έχει να επιδείξει ένα μεγάλο και πολυδιάστατο έργο, το οποίο εκτείνεται σε όλο το φάσμα του ενεργειακού τομέα. Με μία σειρά από έρευνες, μελέτες, περιοδικές και ειδικές εκδόσεις, καθώς και την οργάνωση συνεδρίων, workshops και εκπαιδευτικών σεμιναρίων, το ΙΕΝΕ, εδώ και 20 χρόνια, συμβάλλει αποφασιστικά στη διάδοση της ενημέρωσης και της επιστημονικής γνώσης στον τομέα της ενέργειας, σε αλληλεπίδραση με τις τεχνολογικές, οικονομικές, γεωπολιτικές κ. ά. εξελίξεις. Με τον τρόπο αυτό, έχει συστήσει, όλα αυτά τα χρόνια, ένα δίκτυο ειδικών, επαγγελματιών και έγκριτων ακαδημαϊκών από την ΝΑ Ευρώπη, αλλά και ευρύτερα, προωθώντας την ανταλλαγή απόψεων και πληροφόρησης, πάντα με στόχο την δημιουργία μίας επιστημονικής προστιθέμενης αξίας με επάρκεια και εγκυρότητα.

Τα τελευταία τρία χρόνια το ΙΕΝΕ ενίσχυσε το δίκτυο εταίρων του με τη συμμετοχή partners από τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων όλων των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Τουρκίας, της Κύπρου και του Ισραήλ. Σήμερα το ΙΕΝΕ αριθμεί 42 εταίρους, εκ των οποίων οι 14 προέρχονται από τις χώρες της περιφέρειας.

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Advisory Services

Green Bonds


Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

Energy Institute

Energy Community

Eurelectric

Eurogas

Energy Management Institute

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2024 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron