Ανακοινώσεις & Ειδήσεις ΙΕΝΕ

Ειδική Εκδήλωση για την Παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης 2019 του ΙΕΝΕ για τον Ελληνικό Ενεργειακό Τομέα- 13 Φεβρουαρίου, Ξενοδοχείο Divani Caravel

Ημ/νία δημοσίευσης: Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

Το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ) διοργανώνει, την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου, ειδική εκδήλωση όπου θα παρουσιασθεί η Ετήσια Έκθεση 2019, για τον ελληνικό ενεργειακό τομέα. Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00 έως τις 15:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα, παρουσία των μελών του Ινστιτούτου, ανωτάτων διευθυντικών στελεχών μεγάλων ενεργειακών εταιρειών, καθώς και εκπροσώπων του Τύπου.

Αναλυτικά

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΙΕΝΕ Συμμετείχε στην Ετήσια Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για το Φυσικό Αέριο, στην Βιέννη

Ημ/νία δημοσίευσης: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Η Ετήσια Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για το Φυσικό Αέριο (European Gas Conference) πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια φορά στην Βιέννη, από τις 28 έως τις 30 Ιανουαρίου. Περισσότεροι από 300 εκπρόσωποι εταιρειών παρευρέθησαν στην κορυφαία αυτή εκδήλωση για τον ενεργειακό κλάδο της Ευρώπης.

Αναλυτικά

Αναρτήθηκαν τα Συμπεράσματα του “6oυ Ενεργειακού Συμποσίου Κύπρου”

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη φορά το ετήσιο Ενεργειακό Συμπόσιο Κύπρου, που οργάνωσε το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ) και η κυπριακή εταιρεία Επικοινωνίας, Δημοσιότητας, Εκδόσεων, Διαφημίσεων και Συνεδρίων Financial Media Way (FMW).

Αναλυτικά

Oι Ομιλίες των κ.κ. Χατζηβασιλειάδη και Σταμπολή στην Εκδήλωση για την Κοπή της Βασιλόπιτας του ΙΕΝΕ: «Ατενίζουμε το Νέο Έτος με Αισιοδοξία-Νέα Project Εν Όψει»

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Σε μια άκρως επιτυχημένη εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, το ΙΕΝΕ έκοψε την πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα, παρουσία περισσότερων των 60 ατόμων, εταίρων, μελών και του προσωπικού του Ινστιτούτου.

Αναλυτικά

Επιτυχημένη η Εκδήλωση για την Κοπή της Βασιλόπιτας του ΙΕΝΕ

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Την Δευτέρα (14/1) πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εορταστική Εκδήλωση για την Κοπή της Βασιλόπιτας του ΙΕΝΕ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με την παρουσία περισσότερων από 60 ατόμων, μεταξύ των οποίων εταίροι, μέλη και το προσωπικό του Ινστιτούτου.

Αναλυτικά

Ένα Συναρπαστικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων από το ΙΕΝΕ για το 2019

Ημ/νία δημοσίευσης: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Το Ινστιτούτο δημοσίευσε το αναθεωρημένο πρόγραμμα εκδηλώσεων του για το τρέχον έτος, με το ενδιαφέρον να αυξάνεται κατακόρυφα μεταξύ των μελών και συνεργατών του που επιθυμούν να ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια. Το πρώτο γεγονός της χρονιάς έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου, όταν το IENE θα γιορτάσει την έναρξη της νέας χρονιάς, με την παραδοσιακή Κοπή της Βασιλόπιτας, σε μια συνάντηση εταίρων, συνεργατών και μελών

Αναλυτικά

Η Κοπή της Βασιλόπιτας του ΙΕΝΕ την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, 2019

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

Το ΙΕΝΕ οργανώνει, όπως κάθε χρόνο με την ευκαιρία του Νέου Έτους, ειδική εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας. Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι όλα τα μέλη του Ινστιτούτου, οι συνεργάτες και οι φίλοι του.

Αναλυτικά

Αναρτήθηκε η Τελευταία Μελέτη του ΙΕΝΕ με θέμα: «Προμήθεια Φυσικού Αερίου στη ΝΑ Ευρώπη και ο Βασικός Ρόλος του LNG»

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

Την τελευταία του μελέτη με θέμα «Η Προμήθεια Φυσικού Αερίου στη ΝΑ Ευρώπη και ο Βασικός Ρόλος του LNG» («Gas Supply in SE Europe and the Key Role of LNG»), ανήρτησε στα μέσα Δεκεμβρίου το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ), η οποία εστιάζει στην τρέχουσα κατάσταση και στις προοπτικές της προμήθειας φυσικού αερίου στην περιοχή, όπως και στο σημαντικό ρόλο του υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG).

Αναλυτικά

Δρ. Μ. Καραγιάννη: ‘Υδρογονάνθρακες - Τα Συμβόλαια Εκμετάλλευσης των Υποθαλάσσιων Κοιτασμάτων: Η Περίπτωση της Κασπίας’

Ημ/νία δημοσίευσης: Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019

Στο βιβλίο της ‘Υδρογονάνθρακες - Τα Συμβόλαια Εκμετάλλευσης των Υποθαλάσσιων Κοιτασμάτων: Η Περίπτωση της Κασπίας’, η δρ. Μαρίκα Καραγιάννη αναλύει ένα εξαιρετικά επίκαιρο αλλά και ιδιαίτερα δύσκολο στην διαχείρισή του ζήτημα, αυτό της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων στην Κασπία.

Αναλυτικά

Το ΙΕΝΕ Ανάρτησε τα Συμπεράσματα του Ετήσιου Συνεδρίου του «Ενέργεια και Ανάπτυξη 2018»

Ημ/νία δημοσίευσης: Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018

Στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο ετήσιο Εθνικό Συνέδριο Ενέργειας «Ενέργεια και Ανάπτυξη 2018» του Ινστιτούτου Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ), με θέμα «Στρατηγικός Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ενεργειακών Αγορών», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να υπογραμμίσει τις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενέργειας.

Αναλυτικά

Ανακοινώθηκε το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων για το 2019

Ημ/νία δημοσίευσης: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Άλλη μία χρονιά πλούσια σε δραστηριότητες σε όλο το φάσμα του τομέα της ενέργειας αναμένεται να είναι για το ΙΕΝΕ το 2019, σύμφωνα με το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων που ανακοίνωσε το Ινστιτούτο για τη χρονιά που έρχεται. Περιλαμβάνει μία πληθώρα συνεδρίων, ημερίδων και workshops για το 2019, τα οποία, μάλιστα, θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Αναλυτικά

Το IENE Ολοκλήρωσε Μελέτη με θέμα: «Προμήθεια Φυσικού Αερίου στη ΝΑ Ευρώπη και ο Βασικός Ρόλος του LNG»

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Το Ινστιτούτο ανάρτησε σήμερα την τελευταία του μελέτη, η οποία εστιάζει στην τρέχουσα κατάσταση και τις προοπτικές της προμήθειας φυσικού αερίου στη ΝΑ Ευρώπη και τον σημαντικό ρόλο του LNG. Η μελέτη, η οποία ολοκληρώθηκε νωρίτερα το 2018 και έκτοτε έχει αναθεωρηθεί, καλύπτει πρωτίστως τις συνθήκες ζήτησης και προσφοράς φυσικού αερίου, οι οποίες μαζί με τα κρίσιμα ζητήματα αποθήκευσης φυσικού αερίου εξετάζονται σε παγκόσμια και περιφερειακή βάση.

Αναλυτικά

Σελίδες: Προηγούμενη Επόμενη

Προσεχείς Εκδηλώσεις ΙΕΝΕ

Εκδόσεις ΙΕΝΕ

energia.gr

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

IEA

WEC

Energy Community

Eurelectric

BBSPA

AERS

ROEC

BPIE

Αρχική Σελίδα | Όροι Χρήσης | Site Map | Επικοινωνία
Copyright © 2004-2019 IENE. All rights reserved.

Website by Theratron